середа, 03 листопада 2021 12:45

Бідолашні українці в Сегунді боролися би за виживання – фанати "Барселони"

Бідолашні українці в Сегунді боролися би за виживання – фанати "Барселони"
"Динамо" вигляділо вбого. Фото: Reuters

Іспанські вболівальники залишилися незадоволені грою "Барселони", незважаючи на перемогу у Києві у найважливішому поєдинку. Багато хто зазначає, що поєдинок вийшов нудним. Насамперед, через "Динамо", яке відчайдушно намагалося зіграти внічию і почало трохи розкриватися лише після пропущеного голу.

Вболівальники "Барселони" чекають, коли ж у команду прийде Хаві, але при цьому не забули подякувати тимчасовому тренеру Серхі Бархуану, завдяки якому вдалося виграти і зберегти хороші шанси на вихід у плей-оф. Щодо "Динамо", то на адресу української команди було багато критики, а рівень київського клубу порівнюють із командами з другого і навіть третього дивізіонів Іспанії. Їх цитує "Футбум".

Delgado: Ніколи не зможу зрозуміти такі команди, як "Динамо" У вас одне очко після трьох турів, ви перебуваєте на останньому місці в групі, але за рахунку 0:0 вперто не йдете в атаку, сподіваючись зіграти внічию. Майже весь матч грали лише заради того, щоб руйнувати атаки "Барселони", неприємно на такий футбол дивитися.

Triz: Побили киян і радіють тепер. Бідолашні українці навіть у Сегунді боролися б за виживання. Це команда, в якій немає хороших футболістів, у якій тренер з ідеями минулого століття, яка боїться піти в атаку навіть проти такої "Барселони". Чи варто радіти перемозі над "Динамо"?

Corado: "Динамо" - найоборонніша команда Ліги чемпіонів цього сезону. Вони навіть по воротах до ладу не б'ють. "Мальме" й та більше намагається, хоча в них куди скромніші можливості, ніж у того ж "Динамо". У футбол потрібно грати, а не руйнувати те, що намагаються створити твої суперники.

Динамо" відчайдушно намагалося залишитися на останньому місці

Fran: Поки всі інші команди в Іспанії та Лізі чемпіонів думають про те, як виграти у такої слабкої "Барселони", "Динамо" відчайдушно намагалося залишитися на останньому місці. Їхній план спрацював. Луческу сказав, що вони заслужили зіграти внічию. Нехай навіть так. Але чому журналісти не запитали його, навіщо йому потрібна була ця нічия?

Estrada: Цікаве спостереження: лише три команди у Лізі чемпіонів не забили жодного голу після трьох-чотирьох турів. І дві з них грають з іспанськими командами – "Шахтар" у групі з "Реалом" та "Динамо" у групі з "Барселоною". Виходить, що нашим грандам сильно пощастило з жеребкуванням, оскільки їм дісталися найслабкіші команди Ліги чемпіонів цього сезону.

Prieto: "Динамо" грало на нічию, щоб що?! Для чого?! Українці хотіли залишитися на останньому місці та потім розгромити "Баварію"? Чи хотіли приспати пильність німців і потім їх покарати? А в останньому турі обіграти "Бенфіку" та вийти з групи? Такий план українці мали? Я б зрозумів, якби "Динамо" було вищим у турнірній таблиці і хотіло б зіграти внічию, щоб ми їх не наздогнали. А так вони сидять з одним очком і продовжують думати про оборону. Нам пощастило, що навіть така убога "Барселона" змогла забити та виграти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якби кияни сильніше натиснули, "Барселона" розвалилася б" - українська преса про вчорашній матч "Динамо"

В іншому матчі групи "Баварія" перемогла "Бенфіку" 5:2.

У наступному турі "Динамо" прийматиме "Баварію", а "Барселона" вдома зіграє із "Бенфікою".

У турнірній таблиці "Баварія" має чотири перемоги. У "Барселони шість очок, а "Бенфіка" має чотири. "Динамо" з однією нічиєю на останньому місці.

Зараз ви читаєте новину «Бідолашні українці в Сегунді боролися би за виживання – фанати "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі