середа, 03 листопада 2021 11:00

"Якби кияни сильніше натиснули, "Барселона" розвалилася б" - українська преса про вчорашній матч "Динамо"

"Якби кияни сильніше натиснули, "Барселона" розвалилася б" - українська преса про вчорашній матч "Динамо"
Микола Шапаренко став співавтором голу.Фото: Reuters

Українська преса повна розчарування після вчорашньої гри "Динамо" проти "Барселони" й після чергової поразки киян. Журналісти вважають, що підопічні Мірчі Луческу мали грати ще сміливіше.

Навіть "Терикону" нема за що критикувати "Динамо".

"Важко сказати, чи можна пред'явити динамівцям якісь серйозні претензії. На відміну від двотижневої давності на "Камп Ноу", кияни не губилися від вигляду іменитого суперника. Більше того, до перерви, тобто ще за рахунку 0:0, у "Динамо" було кілька непоганих можливостей відзначитись. Обидва рази на вістрі опинявся Шапаренко. Але в першому випадку півзахисник не обробив м'яч, відданий йому Циганковим. А у другому просто не влучив у ближній нижній кут".

"Футбум" цитує Йожефа Сабо:

"Таку "Барселону" треба було перемагати, - зазначив Йожеф Йожефович. - Це вже далеко не та "Барселона", яку ми звикли бачити. Стільки браку у передачах у каталонців, у зупинці м'яча, що я просто не міг зрозуміти, що за команда вийшла проти "Динамо", дуже прикро програвати такому супернику.

Оборона гостей відігравала дуже слабко. На неї треба було ще сильніше натиснути, і вона просто розсипалася б. Адже недарма в чемпіонаті Іспанії "Барселона" посідає зараз дев'яте місце. А у творенні? Скажіть мені, що зробив у цьому матчі хвалений Депай, за яким так ганялися, щоб він перейшов до "Барселони"? А Усман Дембеле? Раніше був класним виконавцем, а нині перетворився на незрозуміло що. Усе абияк – передачі, удари, бачення поля" .

У "Динамо" зібрані переважно дуже дисципліновані, старанні та добрі гравці, але ніяк не злі, не готові, якщо потрібно, затоптати та забити

dynamo.kiev.ua наводить слова роздратованого поразкою оглядача Артема Франкова.

"Найпротивніше — ну дідько забирай, треба брати очки з цією "Барсою". Якими б не були ми — вони нічим не кращі, крім рахунку на табло. Цього разу "Динамо" два з половиною моменти мало, але знову їх не використало".

"Динамоманія" наводить цікаву цитату журналіста Ігоря Лінника.

"Окрім іншого, головна відмінність навіть такої ослабленої "Барселони" від нинішнього київського "Динамо" в тому, що у складі "Барси" зібрані молоді, але вже зубасті, агресивні хижаки, які, якщо треба, можуть бути поганими хлопцями.

Тоді як у "Динамо" зібрані переважно дуже дисципліновані, старанні та добрі гравці, але ніяк не злі, не готові, якщо потрібно, затоптати та забити.

Але все одно порівняно з минулим сезоном Ліги чемпіонів "Динамо" виглядає командою, яка додала, підросла і вміє значно більше, ніж рік тому.

У чому, звісно, ​​заслуга Мірчі Луческу. Він, як і раніше, дістає з наших хороших хлопців практично все, що в них зараз є.

Чи може тренер зробити їх злими? На жаль, але лише до певної міри. Ці якості з розряду вроджених чи виховуваних у підлітковому віці. Як правило, у середовищі, далекому від ситості та, тим більше, гламуру", - написав Лінник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як Роналду врятував матч для "Манчестер Юнайтед"

В іншому матчі групи "Баварія" перемогла "Бенфіку" 5:2.

У наступному турі "Динамо" прийматиме "Баварію", а "Барселона" вдома зіграє із "Бенфікою".

У турнірній таблиці "Баварія" має чотири перемоги. У "Барселони шість очок, а "Бенфіка" має чотири. "Динамо" з однією нічиєю на останньому місці.

Зараз ви читаєте новину «"Якби кияни сильніше натиснули, "Барселона" розвалилася б" - українська преса про вчорашній матч "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі