вівторок, 23 серпня 2011 11:47

"Барселона" знищила "Наполі" і виграла Кубок Жоана Гампера

"Барселона" знищила "Наполі" і виграла Кубок Жоана Гампера

Футболісти іспанської "Барселони" здобули розгромну перемогу над італійським "Наполі" і виграли традиційний домашній товариський турнір Кубок Жоана Гампера.

Зустріч на "Камп Ноу" завершилась з рахунком 5:0 на користь каталонців. Перший гол за новий клуб забив новобранець "гранатово-синіх" Сеск Фабрегас, який відзначився на 26-й хвилині. Ще по разу точними ударами відзначилися Сейду Кейта (31-я) і Педро Родрігес (62-я), дубль оформив Ліонель Мессі (66-я і 77-я).

Торік "Барса" в рамках турніру взяла гору над італійським "Міланом" в серії пенальті.

Кубок Жоана Гампера - футбольний турнір, який щорічно проводить "Барселона". Вперше він пройшов у 1966 році з ініціативи президента клубу Енріке Льоде. Трофей був названий на честь легендарного засновника "Барселони" Жоана Гампера.

Усього "Барса" заволоділа трофеєм у 35-й раз.

Вже в найближчу п'ятницю, 26 серпня, на полі стадіону Луї II в Монако "Барселона" зійдеться у матчі за Суперкубок Європи з португальським "Порту". Початок цієї гри о 21:45 за Києвом.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" знищила "Наполі" і виграла Кубок Жоана Гампера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі