четвер, 18 серпня 2011 10:29

Моурінью схопив за вухо тренера "Барселони"

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью схопив за вухо Тіто Віланова - помічника наставника "Барселони" Хосепа Гвардіоли. Це відбулося наприкінці матчу за Суперкубок Іспанії, що відбувся в ніч на 18 серпня. На останніх хвилинах на полі виникла бійка, пише іспанське видання Marca.

Причиною конфлікту стало грубе порушення правил з боку гравця "Реала" Марсело проти новачка "Барселони" Сеска Фабрегаса. Марсело отримав червону картку. Після цього на полі почалася бійка, в ході якої були вилучені Месут Озіл ("Реал") і Давід Вілья ("Барселона").

Потім Моурінью підійшов до Віланови, який стояв до нього спиною, і схопив тренера "Барселони" за вухо. Віланова розвернувся і штовхнув Моурінью. Розвитку конфлікт не отримав.

Після матчу, відповідаючи на запитання "Що сталося в епізоді з Вілановою?", Моурінью сказав: "Піланова? Віланова? Не знаю, хто це. Мені нема чого сказати. Я нічого не знаю".

Зате прокоментував скандальний епізод головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола.

"Кадри говорять самі за себе. Є речі, які не повинні відбуватися у футболі, і це одна з них. Все це може погано скінчитися, якщо не буде прийнято якесь рішення. Я можу якось вплинути на поведінку своїх гравців, але тепер не можу комусь давати поради.

Моурінью слід було б знати, хто такий Віланова. Я ж знаю його помічника Каранку. Тіто дуже важливий для нас", - наводить слова Гвардіоли Goal.com.

Матч за Суперкубок Іспанії завершився перемогою "Барселони" з рахунком 3:2. За сумою двох зустрічей каталонська команда виграла з рахунком 5:4 і завоювала Суперкубок.

Що стосується порушення Марсело проти Фабрегаса, то захисник "Барселони" Херард Піке назвав причиною брутальності футболістів "Реала" роботу Моурінью. За словами Піке, португальський тренер руйнує іспанський футбол.

Гравець відзначив, що якщо нічого не зміниться, то коли-небудь матч між "Реалом" і "Барселоною" "закінчиться дуже погано".

Зараз ви читаєте новину «Моурінью схопив за вухо тренера "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі