четвер, 18 серпня 2011 10:00

"Моурінью руйнує іспанський футбол" - Піке

"Моурінью руйнує іспанський футбол" - Піке

Поведінка головного тренера мадридського "Реала" Жозе Моурінью завдає серйозної шкоди іміджу іспанського футболу, вважає захисник "Барселони" Жерар Піке, якого цитує АП.

У середу каталонці удесяте завоювали Суперкубок Іспанії, у другому матчі здолавши мадридський "Реал" з рахунком 3:2. Наприкінці зустрічі відбулася масова сутичка гравців двох команд, що завершилася трьома червоними картками. Моурінью після фінального свистка ткнув пальцем в око помічникові наставника "Барси" Тіто Віланові.

"Моурінью руйнує іспанський футбол, - сказав Піке. - Це відбувається не вперше, і завжди до таких епізодів причетні одні й ті ж гравці, тому потрібно знайти спосіб зупинити їх. Я сподіваюся, що до них будуть застосовані відповідні санкції, оскільки кожна гра не може закінчуватися так".

За словами півзахисника "гранатово-синіх" Хаві, "Реал" повинен турбуватися через те, як сильно він шкодить іміджу футболу в Іспанії.

"Прийому Марсело (який отримав червону картку за грубий фол) немає місця у футболі. Це справжня ганьба для футболу, що подібну поведінку пропагує мадридський" Реал ", - зазначив Хаві.

Наставник "Барси" Хосеп Гвардіола, який наздогнав Йохана Кройфа за кількістю титулів, виграних з каталонським клубом, підтвердив, що з оком Віланови все в порядку.

"Якщо це не припиниться, то все закінчиться погано. Що стосується самого матчу, то я не очікував, що ми зможемо перемогти, це стало приємним сюрпризом", - зазначив Гвардіола.

Перший тур чемпіонату Іспанії запланований на 20-22 серпня, але може бути перенесений через страйк гравців.

Зараз ви читаєте новину «"Моурінью руйнує іспанський футбол" - Піке». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі