понеділок, 15 серпня 2011 09:16

"Барселона" оголосила про перехід Фабрегаса

"Барселона" оголосила про перехід Фабрегаса

Іспанська "Барселона" оголосила про перехід з лондонського "Арсеналу" футболіста збірної Іспанії Сеска Фабрегаса. Новина про це з'явилася на офіційному сайті "Барселони" пізно ввечері 14 серпня. У понеділок, 15 серпня, Фабрегас пройде медичне обстеження і підпише контракт.

Іспанські та англійські ЗМІ повідомили про перехід півзахисника ще кілька днів тому. За неофіційними даними, "Арсенал" отримає за Фабрегаса 34 мільйони євро (причому п'ять мільйонів заплатить сам гравець). Залежно від результатів Фабрегаса надалі "Барселона" заплатить ще до шести мільйонів.

Офіційне підписання контракту заплановане 15 серпня на 12:30 за місцевим часом (13:30 за київським). Після цього Фабрегас візьме участь у фотосесії, а потім - у прес-конференції.

24-річний Фабрегас є вихованцем "Барселони". У вересні 2003 року (у віці 16 років) він перейшов в "Арсенал", де через кілька років став одним з лідерів команди, а згодом - її капітаном. З лондонським клубом він перемагав у Кубку і Суперкубку Англії.

За збірну Іспанії Фабрегас грає з 2006 року. Він є чемпіоном Європи 2008 року і чемпіоном світу 2010 року. Усього за національну команду Фабрегас провів 58 матчів і забив шість голів.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" оголосила про перехід Фабрегаса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі