четвер, 21 січня 2010 08:26

Australian Open. Марченко не пройшов випробування Давиденком

Australian Open. Марченко не пройшов випробування Давиденком

Росіянин Микола Давиденко вийшов у третє коло Australian Open, повідомляє Associated Press.

У матчі другого кола Давиденко переміг українця Іллю Марченка з рахунком 6:3, 6:3, 6:0. 28-річний росіянин у 2010 році поки не програв жодного матчу. На початку січня Давиденко виграв турнір у Досі, обігравши швейцарця Роджера Федерера та іспанця Рафаеля Надаля.

AP припускає, що Давиденко, посіяний на Australian Open під шостим номером, може зустрітися з Федерером у чвертьфінальному матчі. Федерер – 11-разовий переможець турнірів "Великого шолома" - пізніше в четвер, 21 січня, зіграє матч другого кола проти Віктора Ханеску з Румунії.

Поки найкращим досягненням Давиденка на Australian Open є вихід у четверте коло в 2008 році. У 2009 році росіянин через травму участь у Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу не брав.

Тим часом, Сергій Стаховський завершив свої виступи на Відкритому чемпіонаті Австралії. У матчі першого раунду змагань в парному розряді українсько-німецька пара Стаховський / Звєрєв поступилася російсько-казахстанському дуету Андрєєв / Корольов: 1-6 6-7(6).

За матеріалами Лента, Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «Australian Open. Марченко не пройшов випробування Давиденком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі