вівторок, 03 січня 2012 18:09

Янузі залишається в Полтаві до кінця сезону - ФК "Ворскла"

Янузі залишається в Полтаві до кінця сезону - ФК "Ворскла"

Розмови на предмет зацікавленості "Ганновера-96" в персоні нападаючого "Ворскли" Ахмеда Янузі змусили "Ворсклу" стримати запал німецьких акул пера своєю твердою відповіддю:

"Поки вся команда і тренери у відпустці, в полтавський клуб жодних офіційних пропозицій з приводу Янузі не надходило, а головний тренер" біло-зелених "Микола Павлов стверджує, що, принаймні, до закінчення поточного чемпіонату України Янузі, який підписав нещодавно новий контракт з "Ворсклою" до 2014 року залишиться в Полтаві. Так що, переїзд Янузі з берегів Ворскли на лівий берег річки Лайне відкладається як мінімум до закінчення сезону в Україні", - йдеться в повідомленні.

Також клуб озвучив позицію з приводу Романа Безуса.

"За універсальним гравцем атакуючого плану полюють клуби Бундесліги, один з яких цілком конкретно виявив бажання взяти Романа хоча б в оренду, але коуч ворсклян поки не має наміру розлучатися з першими скрипками свого ансамблю", - інформує прес-служба полтавчан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Ворскла" виставила "Ганноверу" за Ахмеда Янузі ціну в 1,5 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Янузі залишається в Полтаві до кінця сезону - ФК "Ворскла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі