неділя, 25 грудня 2011 11:30

"Ганновер" зробив "Ворсклі" пропозицію по Ахмеду Янузі

"Ганновер" зробив "Ворсклі" пропозицію по Ахмеду Янузі

Албанська нападник "Ворскли" Ахмед Янузі підтвердив той факт, що представники "Ганновера" звернулися в офіс полтавського клубу з пропозицією про трансфер форварда. За інформацією ряду албанських видань, німецький клуб розраховує придбати гравця за € 1,5 млн.

"Ганновер" дійсно зацікавлений в моєму придбанні вже в січні. Німці зробили пропозицію, і тепер чекаємо відповіді з боку українського клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ворскла" підписала контракт з албанським талантом

Моя гра сподобалася головному тренеру команди Мірко Сломці. Скаути німецького колективу спостерігали за мною в матчах проти "Стандарда" і "Копенгагена", а також у декількох іграх чемпіонату України. У підсумку вони вирішили мене запросити", - прокоментував футболіст інтерес з боку "Ганновера" в інтерв'ю албанській пресі.

Янузі дав зрозуміти, що переїзд в бундеслігу сприятливо позначиться на розвитку кар'єри, проте в тому випадку, якщо "Ворскла" відмовиться від продажу, форвард прийме таку позицію клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Ганновер" зробив "Ворсклі" пропозицію по Ахмеду Янузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі