неділя, 17 червня 2012 20:45

Андрій Шевченко відхрестився від агітації за кандидата від Партії Регіонів

Автор: фото: pravda.com.ua
 

Андрій Шевченко не бере участь в яких-небудь передвиборних акціях українських політиків.

Про це сам футболіст через прес-службу Національної збірної України заявив у своєму відкритому зверненні. Воно стало наслідком того, що ЗМІ поширили інформацію про нібито підтримку футболістом одного з кандидатів від Партії Регіонів на парламентських виборах, що відбудуться восени. Як доказ опублікували фото гравця на агітаційному календарі політика.

"Сьогодні деякі інтернет-сайти розмістили інформацію, що один з українських політиків нібито заручився моєю підтримкою в своїй агітаційній кампанії. Хочу спростувати свою причетність до будь-яких передвиборчих заходів вітчизняних політиків і в черговий раз висловити свою позицію з даного питання: я дотримувався і дотримуюся переконання, що футбол, спорт - поза політикою", - говорить футболіст.

"Як і будь-який інший громадянин, я можу симпатизувати тим чи іншим політичним фігурам або об'єднанням, але відстоюю своє право не поширювати ці пристрасті публічно і не виступати в ролі агітатора", - підкреслив він.

Нагадаємо, Андрій Шевченко через травму пропустив відкрите тренування Національної збірної України на донецькому стадіоні "Металург".

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко відхрестився від агітації за кандидата від Партії Регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі