четвер, 03 січня 2019 20:10

Як "Ліверпуль" грав з "Манчестер Сіті" - відео

Як "Ліверпуль" грав з "Манчестер Сіті" - відео
Гвардіола не може перемогти Клоппа вже

Сьогодні в рамках 21 туру Англійської прем'єр-ліги зіграють "Манчестер Сіті" та "Ліверпуль". Битва лідерів поточного сезону АПЛ привертає до себе дуже багато уваги. Протистояння повинно стати видовищним та інтригуючим. Назвати фаворита в цьому матчі практично нереально, підсумковий рахунок може бути на користь будь-якої команди.

Хоч букмекери й вважають фаворитом "містян", але це очевидно, через перевагу домашнього стадіону. Якщо ж враховувати поточну форму команд, то все ж фаворитом виглядають "червоні". Підопічні Клоппа виграли дев'ять останніх матчів АПЛ, в останнє втрачали очки ще на початку листопада, коли розписали мирову з "Арсеналом". А от у підопічних Гвардіоли не все так райдужно. "Сіті" програли три з останніх п'яти матчів АПЛ і відставання від "Ліверпуля" перед цим матчем складає 7 очок. Поразка на власному полі дуже й дуже боляче вдарить по чемпіонським амбіціях "містян".

Також варто відзначити, що "Сіті" не може перемогти "Ліверпуль" вже 5 матчів поспіль (чотири поразки одна нічия). Тож сьогодні варто очікувати результативного футболу, навряд чи команди повторять "суху" нічию першого кола.

Пропонуємо згадати останні матчі цих команд між собою. В останнє команди зустрічали три місяці тому в рамках 8 туру АПЛ. Тоді команди розписали на "Енфілді" суху нічию. Хоча варто відзначити, що на 86 хвилині Марез нереалізував пенальті.

АПЛ, 8 тур

Ліверпуль - Манчестер Сіті 0:0

Влітку командизустрілись на міжнародному товариському турнір. Тоді "червоні" вирвали перемогу завдяки голу Мане на 90+4 хвилині

Міжнародний Кубок чемпіонів

Ліверпуль - Манчестер Сіті 2:1

Голи: Салах 63, Мане 90+3(пен) - Сане 57.

На весні 2018 команди зійшлись в епічному протистоянні за путівку в півфінал Ліги чемпіонів. І хоч всі й називали фаворитом підопічних Гвардіоли, "Ліверпуль" за сумою двох матчів розніс суперника з рахунком 5:1.

Ліга чемпіонів 2017/2018, 1/4, перший матч

Ліверпуль - Манчестер Сіті 3:0

Голи: Салах 12, Окслейд-Чемберлейн 21, Мане 31.

Ліга чемпіонів 2017/2018, 1/4, другий матч

Манчестер Сіті - Ліверпуль 1:2

Голи: Жезус 2 - Салах 56, Фирміно 77.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Ліверпуля" запально станцював на Новий рік

Матч "Манчестер Сіті" - "Ліверпуль" відбудеться сьогодні о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «Як "Ліверпуль" грав з "Манчестер Сіті" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі