вівторок, 04 жовтня 2011 11:36

Абрамович вирішив переїхати зі "Стемфорд Брідж"

Абрамович вирішив переїхати зі "Стемфорд Брідж"

"Челсі" збирається викупити стадіон "Стемфорд Брідж", на якому він проводить домашні ігри, повідомляє The Guardian.

Лондонська арена і територія навколо неї з 1993 року належать компанії Chelsea Pitch Owners, яка викупила її у "Челсі", коли клуб зазнавав фінансові труднощі.

Chelsea Pitch Owners, що належить вболівальникам "синіх", повністю викупила активи в 1997 році за 10 мільйонів фунтів стерлінгів, взявши кредит на 8,5 мільйонів.

Компанія Романа Абрамовича пропонує погасити цей борг і викупити власність за 1,5 мільйона фунтів. За повідомленням видання, "Челсі" надалі планує продати викуплене майно і на виручені гроші побудувати новий 60-тисячний стадіон замість "Стемфорд Брідж", що вміщує близько 42 тисяч.

"Деякі акціонери і групи фанатів негативно відреагують на переїзд "Челсі". На даний момент у нас тривають переговори, і ми не прийняли остаточне рішення. Ми не можемо рухатися далі, якщо ми не будемо мати власного будинку, який гарантує отримання нової прибутку", - заявив президент клубу Брюс Бак.

Позачергові збори акціонерів Chelsea Pitch Owners, яких близько 12 тисяч чоловік, відбудуться 27 жовтня. На ньому буде ухвалено остаточне рішення про долю "Стемфорд Брідж".

Зараз ви читаєте новину «Абрамович вирішив переїхати зі "Стемфорд Брідж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі