субота, 16 квітня 2011 16:13

"Навіть від Шевченка користі було більше, ніж від Торреса" - англійські ЗМІ

"Навіть від Шевченка користі було більше, ніж від Торреса" - англійські ЗМІ

У всіх парах 1 / 4 ЛЧ команди, що виграли перші матчі, перемогли і у других. "Тоттенхем" програв "Реалу" (0:1) через ляп Гомеша - м'яч прослизнув крізь руки воротаря після дальнього удару Роналду, пише "Сегодня".

А "Шальке" добив торішнього тріумфатора "Інтер" (2:1), і знову забив 33-річний Рауль. Це його 18-й гол у плей-офф Ліги чемпіонів, іспанець зрівнявся з рекордом Андрія Шевченка.

А ось Фернандо Торрес Андрія вже обігнав, вважає британська преса, яка травила Шеву, коли той грав за "Челсі", а тепер відриваються на іспанцеві.

"Навіть від Шевченка користі було більше, ніж від Торреса", - написала The Sun після вівторкової поразки "Челсі" від "МЮ" (1:2). Фернандо не забиває вже 11 матчів після переходу в "Челсі" за рекордні для Британії 50 млн фунтів (за Шеву Абрамович віддав 31 млн).

Враховуючи ще й зарплату Торреса (180 000 на тиждень), хвилина його перебування на полі обійшлася поки в 73 855 фунтів, або 6740 тисяч за матч, що на 730 тисяч дорожче, ніж "МЮ" заплатив за трансфер мексиканця Ернандеса, який забив лондонцям .

У тому матчі Торрес, замінений у перерві, набігав 5112 метрів - на 64 м менше воротаря "МЮ" ван дер Сара.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть від Шевченка користі було більше, ніж від Торреса" - англійські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі