понеділок, 07 вересня 2009 10:56

32-річний хокеїст перейшов у професійний бокс

32-річний хокеїст перейшов у професійний бокс

Канадський хокеїст Натан Перро, який в сезоні-2008/09 виступав за "Витязь" з підмосковного Чехова, перейшов у професійний бокс.. Нападаючий, якому в грудні виповниться 33 роки, виступатиме у важкій вазі. Свій перший бій він проведе в п"ятницю, 11 вересня, у Філадельфії.

У 1995 році Перро був вибраний клубом НХЛ "Нью-Джерсі Девілс" в другому колі драфту новачків. У НХЛ форвард виступав за клуби "Нешвілл Предаторс" і "Торонто Мейпл Ліфс". Перед початком сезону-2008/09 він підписав контракт з клубом КХЛ "Витязь".

За даними офіційного сайту КХЛ, в регулярному чемпіонаті Перро провів дев"ять матчів, в яких заробив 137 хвилин штрафу і показник корисності "мінус вісім". В ході сезону канадець тренувався з російським боксером-важковаговиком Олександром Повєткіним.

За інформацією популярного сайту про бокс boxrec.com, першим суперником Перро на професійному рингу буде американець Макіді Ку Нтіма. Він провів всього один бій, нокаутувавши в травні 2009 року свого співвітчизника Джеймса Пратта.

За матеріалами "Спорт-Экспресс", Лента

Зараз ви читаєте новину «32-річний хокеїст перейшов у професійний бокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі