середа, 24 червня 2009 12:23

Через секс німецького хокеїста дискваліфікували на два роки

Через секс німецького хокеїста дискваліфікували на два роки

Міжнародний спортивний суду в Лозанні дискваліфікував на два роки хокеїста клубу "Полар Біарс Берлін" і збірної Німеччини Флоріана Буша за відмову пройти допінг-контроль через те, що спортсмен був зайнятий любов"ю зі своєю дівчиною.

Як повідомляє AP, в березні 2008 року в період, коли не було змагань до Буша додому несподівано заявилися представники Німецького антидопінгового агентства. Проте той спочатку відмовився здавати тести на допінг. За словами наставника збірної Німеччини Уве Круппа, Буш в той момент займався любов"ю зі своєю дівчиною. Тільки через декілька годин хокеїст погодився пройти перевірку, результати якої виявилися негативними.

Німецька хокейна федерація винесла м"якшу ухвалу - штраф, 56 годин суспільних робіт і офіційна догана, після чого Буш зміг взяти участь в чемпіонаті світу 2008 року. Але ВАДА подала апеляцію в CAS на це рішення, наполягаючи на 2-річній дискваліфікації.

Тепер 24-річний Буш може повернутися на майданчик не раніше лютого 2011 року.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Через секс німецького хокеїста дискваліфікували на два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі