вівторок, 31 березня 2009 18:33

Тенісист Воландрі довів, що "допінг" був ліками від астми

Тенісист Воландрі довів, що "допінг" був ліками від астми

Арбітражний спортивний суд задовольнив апеляцію, подану італійським тенісистом Філіппо Воландрі на рішення дискваліфікувати його за вживання допінгу, повідомляє Reuters з посиланням на федерацію тенісу Італії.

Філіппо, котрий отримав можливість повернутися на корт після відміни дискваліфікації, сказав, що готовий почати виступи в АТР-турі.

"Це моя найбільша перемога поза кортом. У своїх 28 я не відчуваю себе старим і, думаю, зможу заграти знову. Я так сердитий через несправедливість, яку мені довелося пережити, що повний рішучості досягти високого рівня гри. Весь цей час у мене не було і дня без тренувань".

"Я звернувся до керівництва АТР, щоб мені повернули 102-й номер в рейтингу, і мені не довелося кваліфікуватися на "Ролан Гаррос". Якщо мені відмовлять, доведеться почати з невеликих турнірів".

Нагадаємо, що тест 27-річного італійця на сальбутамол дав позитивний результат. Тенісист пояснив цей факт тим, що робив інгаляції, які містять цей препарат, для лікування астми.

Воландрі зможе негайно повернутися до змагань, оскільки суд відмінив тримісячну дискваліфікацію, якої він зазнав з боку ITF, і яка повинна була закінчитися 14 квітня.

Sports.ru, Tennis.ua

Зараз ви читаєте новину «Тенісист Воландрі довів, що "допінг" був ліками від астми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі