середа, 27 грудня 2017 00:15

Пересленка народила дочку у 50 років

Пересленка народила дочку у 50 років
Переселенка з Донбасу 50-річна Рита Присяжненко народила дочку на Львівщині

Переселенка з Донбасу 50-річна Рита Присяжненко народила дочку на Львівщині. Дівчинку назвали Анна-Марія. Батькові дитини Ігореві Бандрівському - 60 років. Для нього це перша дитина.

Незважаючи на вік жінки, дитина доношена і здорова. У неї також є старший на 29 років брат, йдеться в сюжеті телеканалу "Донецькі новини".

Із чоловіком Рита Присяжненко познайомилася в Донецьку 12 років тому. Там у нього був бізнес. Коли почалися бойові дії, переїхали на Львівщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щорічно можна забезпечувати житлом від 3 до 5 тисяч переселенців - експерт

Про поповнення в родині подружжя дізналося напередодні 60-річчя чоловіка.

"Лікар мені сказав: "Ви вагітні вже 16 тижнів". Я вийшла, чоловікові сказала, він, звичайно, теж був злегка здивований. Але він завжди говорив мені, що "у мене дитина буде". А ось коли, це питання часу", – каже жінка.

Народжувала Рита через декілька днів після свого 50-річчя.

"Прийшла на високих підборах в плащику. Пологи пройшли добре. У породіллі відійшли води, ми її прокесерили. Дівчинка велика з вагою - 3 кілограми 900 грамів, ростом - 56 сантиметрів. Після народження її поклали батькові на живіт", - розповіла неонатолог старосамборської центральної лікарні Галина Яцинич.

У місті Козятин на Вінниччині у сімї Самаріних народилася трійня. Дітей назвали Гліб, Кароліна й Кирило. Діти поповнили багатодітну родину Наталії та Михайла, де вже є 9 дітей. Ця трійня в районі є першою за 19 років.

Зараз ви читаєте новину «Пересленка народила дочку у 50 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі