середа, 19 червня 2019 00:18

Переселенка шиє сумки із рекламних банерів

  Переселенка з Макіївки шиє сумки з використаних рекламних банерів. Фото: з власного архіву
Переселенка з Макіївки шиє сумки з використаних рекламних банерів. Фото: з власного архіву

Переселенка з Макіївки Катерина Уварова шиє у Харкові сумки-шопери із використаних рекламних банерів.

"Людство давно вийшло з печер, де було актуально носити шкури диких звірів: ми живемо зовсім в інший час, коли є велика кількість нових матеріалів. При цьому сміття – серйозна і велика проблема", – каже Катерина, передає dnews.dn.ua.

Поки підприємниця відшила перші 15 сумок. Матеріалами для незвичайних аксесуарів стали рекламні банери конкурсів краси "Міс Макіївка", в яких Катерина брала участь. Ще зі шкільних років вона цікавилася модою, тому талант до створення чогось модного і креативного у харківського дизайнера давно.

"Працюючи над створенням bannerbag (сумки та аксесуари з використанням банерів зовнішньої реклами), зрозуміла, що цілком креативно можна підходити до ідеї переробки сміття", – зазначила переселенка.

Дизайнер планує також комбінувати з банерною сіткою джинс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти розповіли, що зробила держава для переселенців за 5 років

Верховній раді України пропонують дозволити експеримент із обміну житла переселенців, що знаходиться на непідконтрольних українській владі територіях, на житло на підконтрольних територіях.

Так, законопроектом "Про проведення експерименту з обміну житла, яке перебуває у власності внутрішньо переміщених осіб на непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей", пропонується законодавчо забезпечити проведення експерименту.

Зараз ви читаєте новину «Переселенка шиє сумки із рекламних банерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі