середа, 01 березня 2017 17:35

Відкрили унікальний центр для тренування пілотів та екіпажів ЗСУ
9

Фото: Укроборонпром

В Україні відкрили унікальний центр для тренування пілотів та екіпажів вертольотiв Мi-8МТВ, Мі-17В5, Мi-171Ш, Мi-24.

Він запрацював у місті Кременчук на Полтавщині, повідомляють на сайті концерну Укроборонпром.

Комплекс увібрав у себе новітні досягнення в галузі підготовки пілотів. Має надсучасний тренажер найвищого рівня за FFS level D за міжнародною сертифікацією.

"Поєднання надсучасних технологій і типу вертольота робить його унікальним не тільки в Україні, а й у всьому світі.
 Завдяки цьому вдається зі стопроцентною точністю передати всі аспекти реального польоту, поводження машин за різних умов і льотних ситуацій", - передали в Укроборонпромі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це подвиг" - показали в яких умовах кують ракетний щит України

Комплекс дозволить пілотам відпрацьовувати застосування техніки під час складних погодних умов і доводити до автоматизму дії в аварійних ситуаціях. Пілоти зможуть отримати навики польоту в окулярах нічного бачення, а також застососувати озброєння та використовувати сучасні елементи захисту від засобів протиповітряної оборони противника.

На міжнародній виставці IDEX-2017 в Об'єднаних Арабських Еміратах представили концепт легкого бойового вертольоту КТ112 Combat, розроблений конструкторським бюро "Вертикаль". Оснащений двигуном Rotax-914, який дозволяє набирати швидкості до 200 км/год. Цей бойовий вертоліт можна оснастити протитанковими ракетами Barrier-V з лазерним наведенням або іншим протитанковим ракетним озброєнням.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили унікальний центр для тренування пілотів та екіпажів ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі