вівторок, 25 червня 2019 13:55

В Україні стартують продажі Mi Band 4: за скільки можна придбати

В Україні стартують продажі Mi Band 4: за скільки можна придбати
Фітнес браслет має на 40% більший екран, ніж попередня версія. Фото: itechua.com

За перші вісім днів продажу фітнес-браслета Mi Band 4 від компанії Xiaomi вже купили більше 1 млн трекерів.

Міжнародні продажі почнуться 26 червня. Вартість - 35 євро ($39.88. - Gazeta.ua) В Україні браслет можна замовити попередньо за 1299 грн, повідомляє ITC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентували "розумний" фітнес-браслет

У Mi Band 4 є AMOLED-дисплей, який на 40% більше, ніж у попередньої версії. Зверху покритий склом із закругленими гранями.

Дизайн тем і циферблатів можна обрати індивідуально - доступні 6 тем і 77 циферблатів. Ремінці від попереднього покоління підійдуть до нового браслету.

Як і в попередніх версіях, у ньому можна плавати, аналіз активності вимірює шестиосьовий акселерометр. Заявлений час автономної роботи - 15-20 днів.

Корпорація Huawei готує до виходу новий браслет для фітнесу TalkBand B5. Хоч офіційної презентації поки не відбулось, та в мережі вже з'явились фото нового ґаджета від Huawei. За розмірами трекер більший, ніж Xiaomi Mi Band 3, при цьому він має більше можливостей.

Зараз ви читаєте новину «В Україні стартують продажі Mi Band 4: за скільки можна придбати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі