вівторок, 25 вересня 2018 19:25

Розігріють за кілька хвилин - як обрати найкращу мікрохвильовку

Цього тижня компанія Amazon презентувала нову продукцію. Зокрема показали розумну мікрохвильову піч.

Мікрохвильовка Basics Microwave обладнана голосовим помічником Alexa. За його допомогою техніка розпізнає команди користувача.

Комплект також включає модуль Wi-Fi і Bluetooth LE, який містить програмне забезпечення, написане і кероване Amazon. Крім цього, розробники інтегрували в мікрохвильовку кнопку Dash, яка дозволяє автоматично замовляти продукти, коли вони закінчуються.

Gazeta.ua підготувала добірку мікрохвильових печей до 2 тис. грн.

1. Grunhelm 20MX68 LW - від 1,5 тис. грн

  Grunhelm 20MX68-LW. Фото: rozetka.com.ua
Grunhelm 20MX68-LW. Фото: rozetka.com.ua

Ця китайська мікрохвильовка має внутрішній об'єм - 20 л. Діаметр обертового піддона 24,5 см. Тип - соло.

Максимальна потужність пристрою 800 Вт. Прогріває страви за кілька хвилин. Передбачена можливість зміни рівня потужності в залежності від розміру порції і від типу використовуваних продуктів. Таймер на 30 хвилин.

Управління мікрохвильовою піччю виконують механічним способом за допомогою поворотних важелів. У мікрохвильовці присутнє освітлення і звуковий сигнал про закінчення роботи. Пристрій має додатковий режим розморожування. Функції та спеціальні програми: Відстрочка старту; підтримка страви в теплому стані; швидкий розігрів.

Внутрішнє покриття - емаль. Корпус металевий, з елементами пластику, обертовий піддон - скляний. Модель продають в біло-чорному кольорі.

"Перші враження: хороший апарат на свої гроші. Із завданням справляється на відмінно. Плюс, симпатичний дизайн. Має зависокий рівень шуму", - пише Олег Цівлін на rozetka.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автоматичний полив кімнатних рослин: як обрати найкращий

2. MIDEA MM720CAA. Коштує від 1,7 грн

  MIDEA MM720CAA. Фото: rozetka.com.ua
MIDEA MM720CAA. Фото: rozetka.com.ua

Ця мікрохвильова піч від білоруського виробника техніки. Об'єм камери - 20 л. Діаметр обертового піддона 25,5 см. Тип - звичайна.

Потужність 700 Вт. Управління моделі - механічне, максимально наближене до класики. Піч має 5 рівнів потужності, функцію автоматичного розігріву, функцію розморожування.

Внутрішнє покриття камери - емаль. Корпус металево-пластиковий, білого кольору. Обертовий піддон скляний.

"Звичайна проста піч. Тільки ручки гладкі, Тугі. Вологою рукою не прокрутити", - пише Дмитро на comfy.ua.

3. GORENJE MMO20MWII - від 1,9 грн

  GORENJE MMO20MWII. Фото: rozetka.com.ua
GORENJE MMO20MWII. Фото: rozetka.com.ua

Мікрохвильова піч від словенського виробника техніки має внутрішній об'єм 20 л. Діаметр обертового піддона 24,5 см. Тип - та, що стоїть окремо.

Її потужність 800 Вт. Має 5 режимів потужності - 10, 30, 50, 70 або 100%. Вони підлаштовані під тип і кількість продуктів. Присутні спеціальні можливості контролю нагріву печі, режим гриля і конвекції.

Всередині мікрохвильовка покритта емаллю. Ззовні пластик і метал. Скляні обертовий піддон і віконце дверцят. Повністю засклена внутрішня сторона дверцят. Колір корпусу - білий.

"Мікрохвильовка для розігріти. Без надмірностей і непотрібних функцій, якими не користуєшся. Скрипів, потріскувань в роботі не помічено. Працює нормально, їжа розігрівається", - пише Павло на rozetka.com.ua.

Синоптики очікують в Україні ще тиждень теплої і сухої погоди. Потім почнеться сира і прохолодна осінь. Комунальники не поспішають починати опалювальний сезон. Якщо температура в приміщенні нижче 18°, потрібно вмикати обігрівач. Фахівці радять не економити на обігрівальних приладах і для теплого клімату комбінувати їх.

Зараз ви читаєте новину «Розігріють за кілька хвилин - як обрати найкращу мікрохвильовку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі