вівторок, 14 серпня 2018 20:15

Замінить міксер і комбайн - який блендер найкращий
5

ARITA AHB-5065. Фото: rozetka.com
MAXWELL MW-1169 W. Фото: rozetka.com
SATORI SB-510-PW. Фото: rozetka.com
MIRTA BL-2654G. Фото: rozetka.com
AURORA AU 3355. Фото: rozetka.com

Десятки побутових пристроїв спрощують життя домогосподаркам. Рідко можна зустріти жінку, яка не використовує на кухні блендер, хлібопічку чи міксер.

До прикладу, блендер успішно конкурує з кухонним комбайном, адже деякі функції кухонних комбайнів просто не використовують через їх громіздкість. Блендер же мобільний, зручний і займає мало місця у порівнянні з комбайном.

Gazeta.ua підготувала добірку блендерів до 1 тис. грн.

1. AURORA AU 3355. Вартість близько 550 грн.

Цей блендер китайський. Компактний побутовий прилад потужністю 400 Вт. Модель використовують для подрібнення, змішування і збивання продуктів.

Швидкість роботи приладу можна регулювати: розробники передбачили два швидкісних режими. Погружна частина блендера виконана з нержавіючої сталі. Ручка пластикова. Модель продають лише з чорним корпусом.

До комплекту входить віночок. Насадка знімається без зусиль натисканням кнопок.

"Прекрасно себе зарекомендував, дешевий, надійний. Практично безшумний в роботі, споживає мінімум електроенергії", - пише користувач сайту allo.ua.

2. MIRTA BL-2654G - 340 грн.

Цей китайський пристрій має потужність в 500 Вт. Підходить для приготування смузі, коктейлів та пюре. Має дві швидкості, у тому числі турборежим.

Матеріал погружної частини - нержавіюча сталь. Ручка - пластикова, білого або салатового кольорів.

До комплекту входить пластиковий мірний стакан на 0,8 л. З додаткових характеристик блендер має захист від розбризкування.

"У своїй ціновій категорії він найкращий. Відмінно справляється зі своїми задачами. Не нагрівається", - пише користувач Іванна Осипова на сайті rozetka.com.

"Навіть на місяць не вистачило цього блендера. На 4 раз використання він "засяяв" і з'явився запах горілого", - пише Піхова Вікторія на сайті rozetka.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Праску з якою підошвою краще обрати - поради спеціаліста

3. SATORI SB-510-PW - 460 грн.

Потужність даної китайської моделі становить 500 Вт. За допомогою нього можна приготувати соуси, подрібнити горіхи чи приготувати овочеве/фруктове пюре.

Має кілька швидкостей і турборежим. У комплекті йдуть віночок для збивання, великий подрібнювач і мірний стакан - 0,6 л. Ніжка блендера і ножі виготовлені з нержавіючої сталі. Корпус - пластиковий, червоно-білого кольору.

"Купувала для приготування прикорму. Поки робили тільки овочеві пюре. Справляється відмінно. Сподіваюся м'ясо з такою ж легкістю буде подрібнювати", - написала Любовь Чолак на форумі куховарок.

4. MAXWELL MW-1169 W. Коштує близько 650 грн.

Китайський блендер потужністю 700 Вт. Пристрій може змішати як інгредієнти для приготування тіста, пюре або дитячого харчування, так і подрібнити зелень, овочі, м'ясо або зробити крем.

Доступні дві швидкості і турборежим. До комплекту входять: віночок для збивання, маленький подрібнювач і мірний стакан на 0,7 л, чаша чоппера - 0,5 л.

Ніжка блендера металева, корпус - пластиковий. Буває білого кольору.

"Простий і легкий у використанні. Зі своїм завданням справляється. Був куплений для приготування дитячого пюре. Мені подобається", - пише Ірина на rozetka.com.

5. ARITA AHB-5065 вартістю близько 800 грн.

Китайський Arita AHB-5065 обладнаний мотором потужністю 600 Вт. Апарат може подрібнити, змішати, збити бажані продукти. Наявні кілька швидкостей і турборежим.

До комплекту входять мірний стакан з кришкою на 0,6 л, віночок для збивання, чопер зі сталевим лезом - 0,4 л, насадка-міксер і насадки для замішування тіста.

Металеві елементи блендера виготовлені з нержавіючої сталі, корпус пластиковий. Модель доступна лише з чорним кольором корупусу.

"Не варто було чекати чудес за таку ціну. Користувалася 4 роки таким же блендером від Elenberg. До нього нарікань не було, відпрацював як рідний. У цього ж з моменту покупки не працює віночок. Насилу крутиться, при роботі видає неприємний звук", - пише Ольга на rozetka.com.

Посудомийну машину обирають залежно від потреб і приміщення, де її використовуватимуть. Повногабаритні мийки можуть вміщувати більше 15 комплектів посуду, підійдуть для великої родини. У вузькі - 45 см у ширину - завантажують 8-10 комплектів. Компактні мийки встановлюють на столі чи навісній шафі. Вони розраховані для сімей з 4 осіб і вміщують 6-8 комплектів посуду.

Зараз ви читаєте новину «Замінить міксер і комбайн - який блендер найкращий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі