середа, 14 серпня 2019 12:39

Приголомшує: експерти оцінили новий Samsung Galaxy Note 10+

Приголомшує: експерти оцінили новий Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Note 10+ отримав одні з кращих оцінок від експертів Фото: DxOMark

Samsung Galaxy Note 10+ отримав загалом 113 балів, що на бал більше за P30 Pro і Galaxy S10 5G

Якість фотографій новинки оцінили у 118 балів. Флагман отримав на один бал менше за Huawei P30 Pro, на бал більше за Galaxy S10 5G та однакову оцінку має з OnePlus 7 Pro. Відповідне тестування провели фахівці сайту DxOMark.

"Хоча результати у цілому схожі з показниками стабільної версії камери Galaxy S10 5G, деякі настройки алгоритмів обробки поліпшили чудову якість зображення, які раніше спостерігалося на пристроях преміум-класу Samsung", - повідомили експерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook зізнався, що слухав повідомлення своїх користувачів

Фахівці додають, що Samsung Galaxy Note 10+ 5G має чудову експозицію з широким динамічним діапазоном і високим рівнем деталізації в різних умовах освітлення.

"Продуктивність відео не менше вражає, а оцінка DxOMark Video 101 бал робить Note 10+ 5G кращим пристроєм для захоплення рухомих зображень, яке ми тестували досі. Відеозйомка є точною майже у всіх умовах, із досить широким динамічним діапазоном", - підкреслили автори огляду.

Фронтальну камеру оцінили в 99 балів. Цей результат став найкращим у рейтингу. Недоліками нового флагмана Samsung стали деякі перенасичені кольори і випадковий шум у темних місцях при зйомці у приміщенні та на вулиці.

У березні 2019-го основна камера флагманського смартфона Huawei P30 Pro отримала рекордні 112 балів у рейтингу DXOMark .

Зараз ви читаєте новину «Приголомшує: експерти оцінили новий Samsung Galaxy Note 10+». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі