середа, 03 лютого 2016 14:58

Nintendo випустить першу гру для смартфонів

Nintendo випустить першу гру для смартфонів

Nintendo збирається випустити гру для смартфонів під назвою Miitomo. Про це повідомляє The Verge.

Нова гра буде схожа на популярну серію ігор для DS і 3DS Tomodachi Life, в якій за допомогою Mii-аватара користувач може взаємодіяти зі своїми друзями у віртуальному просторі.

Nintendo сподівається, що гра зможе підвищити популярність нового онлайн-сервісу компанії My Nintendo. Miitomo буде локалізована на восьми мовах і видана в шістнадцяти країнах, попередня реєстрація почнеться 17 лютого. Гра буде безкоштовною, також включатиме в себе внутрішньоігрові покупки. Вийде Miitomo разом з My Nintendo.

Нагадаємо, японська компанія Nintendo займається виробництвом і просуванням на ринок апаратного і програмного забезпечення для домашніх консолей та портативних систем. З моменту виходу Nintendo Entertainment System у 1983 році компанія Nintendo продала більше 4,3 мільярда примірників відеоігор і більше 692 мільйонів одиниць обладнання по всьому світі. Крім того, силами компанії створено такі відомі бренди ігрової індустрії, як Mario, Donkey Kong, Metroid, Zelda і Pokémon.

Зараз ви читаєте новину «Nintendo випустить першу гру для смартфонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі