пʼятниця, 19 грудня 2014 19:03

Instagram влаштував масштабну чистку фейкових акаунтів

Instagram влаштував масштабну чистку фейкових акаунтів
Фото:socvopros.ru

Користувачі Instagram помітили різке падіння кількості своїх фоловерів. Як з'ясувалося, це пов'язано з масштабним "хрестовим походом" адміністрації соцмережі проти фальшивих акаунтів.

Власники акаунтів отримали повідомлення про те, що кількість передплатників могло зменшитися. У відповідь на це користувачі почали засипати адміністрацію Instagram гнівними коментарями, протестуючи проти зменшення показників на своїх лічильниках.

Найбільше передплатників втратив офіційний акаунт Instagtam. Власний блог сервісу втратив більш ніж 30% фоловерів. Сильно постраждали зірки шоу-бізнесу, причому не тільки морально, але і матеріально. Часто знаменитості розміщують в своїх блогах приховану рекламу і отримують гроші в залежності від кількості своїх передплатників. Наприклад, поп-співак Джастін Бібер втратив понад 3,5 мільйонів підпищиків, а Кім Кардашьян втратила 1,3 мільйонів фоловерів.

Тим не менш, в адміністрації Instagram вказують користувачам, що "велика чистка" ніяк не відіб'ється на охопленні їх постів. Всі видалені акаунти вже були деактивовані, за ними не стояло ніяких людей, які могли б дивитися або "лайкати" фото. Таким чином, все, що відбулося - зміна чисел на лічильниках.

Зараз ви читаєте новину «Instagram влаштував масштабну чистку фейкових акаунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі