понеділок, 21 листопада 2016 15:36

Coca-cola створила унікальну селфі-пляшку

Coca-cola створила унікальну селфі-пляшку

Компанія Coca-Cola розробила новий унікальний гаджет для любителів селфі. Пристрій продемонстрували в Ізраїлі на вечірці Summer Love.

Це спеціальна насадка для пляшок, яка отримала назву Selfie Bottle. Отже, найвідоміший виробник напоїв створив першу у світі "селфі-пляшку". Про це повідомляє iLenta.

Selfie Bottle підходить для півлітрових пляшок і автоматично фотографує при нахилі на 70 градусів. Завдяки USB-виходу можна перенести фотографії на комп'ютер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відтепер селфі можна робити з повітря

Ідея компанії в тому, щоб спонукати любителів вечірок публікувати фото з селфі-пляшками в соціальних мережах, таких як Facebook і Instagram. Завдяки цьому Coca-Cola хоче популяризувати свій напій.

Англійські інженери створили портативний дрон, оснащений камерою. Новинка отримала назву AirSelfie. Селфі-дрон дозволяє робити знімки з будь-якого ракурсу. Пристрій працює за допомогою чотирьох невеликих моторчиків та оснащений камерою з 5 мегапікселями.

Зараз ви читаєте новину «Coca-cola створила унікальну селфі-пляшку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі