пʼятниця, 27 вересня 2019 02:43

Бойового робота виставили на аукціон

Бойового робота виставили на аукціон
Робот Eagle Prime. Фото: MegaBots

Американська компанія MegaBots виставила на аукціон eBay 15-тонного двоярусного бойового робота Eagle Prime.

Так вчинила, бо готується до процедури банкрутства. Відповідний лот опублікований на сайті eBay.

Робот не новий і потребує проведення основного техобслуговування. Також не працює його гармата, бо в одному з боїв її використали як таран, але власники Eagle Prime упевнені, що гармату можна відремонтувати.

"Eagle Prime — напевне, один з найбільш боєздатних бойових роботів у світі. Цей 15-тонний робот обладнаний двигуном на 430 кінських сил, які зазвичай зустрічаються у Chevrolet Corvette. Для управління необхідно двоє людей, його висота досягає 3,5 метра у сидячому положенні та 4,8 метра в стоячому", — йдеться у повідомленні.

Зараз найбільша пропозиція за Eagle Prime перевищує 70 тисяч доларів, до завершення аукціону залишилось 7 днів.

Компанію MegaBots створили у 2014 році, її засновники планували влаштовувати бої з гігантськими роботами. У 2016 році бій між роботами MegaBots та гоночними роботами скасували в останній момент через неможливість забезпечити безпеку. Наступного року компанія провела бій між роботами США та Японії, але його не змогли транслювати в прямому ефірі, а запис виявився поганої якості.

Зараз ви читаєте новину «Бойового робота виставили на аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі