пʼятниця, 05 квітня 2019 09:58

Apple порадував прихильників iPhone з невеликими екранами

Apple порадував прихильників iPhone з невеликими екранами
Apple у 2020 році випустить відразу три нових iPhone. Фото: gazeta.ru

Apple у 2020 році випустить відразу три нових iPhone з OLED-екранами. Новинки будуть мати діагоналі екранів 5,42, 6,06 і ​​6,67 дюймів.

Дві останні напевно називатимуться iPhone XI, iPhone XI Max, а ось перший апарат буде поліпшеним варіантом успішної моделі iPhone SE, яка подобалася покупцям за компактні і крихітні розміри, повідомляє ресурс Digitimes.

iPhone SE 2 отримає замість Retina 5,42-дюймовий екран OLED Retina. Вони ймовірно будуть оснащені технологіями Samsung Display Y-Octa або LG Display TOE. Проте компанія все ще в роздумах, що краще застосувати, щоб здешевити виробництво мобільних пристроїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Apple відмовилися від бездротової зарядки

Y-Octa - це вдосконалена технологія гнучкого дисплея AMOLED, яка позбавляє підкладку екрану від повітряного прошарку, роблячи його тонше. Судячи за технологічними можливостями, Samsung Display, ймовірно, залишиться основним постачальником OLED-панелей Apple в 2020 році.

Apple опублікувала концептуальне відео, в якому представлено гнучкий iPhone X Fold. Ймовірні терміни презентації пристрою - друга половина 2020 року. iPhone X Fold має отримати 6,6-дюймовий дисплей з вирізом і роздільною здатністю 1440x2960.

Зараз ви читаєте новину «Apple порадував прихильників iPhone з невеликими екранами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі