середа, 30 листопада 2011 09:24

У британських пісуарах встановили ігрові приставки, в яких грають сечею

У британських пісуарах встановили ігрові приставки, в яких грають сечею

Пісуари в туалеті бару Exhibit на півдні Лондона оснастили своєрідними ігровими приставками, де грати потрібно потоком сечі. Над порцеляновою чашею встановлений 12-дюймовий екран, захищений ударостійким склом, яке легко миється, а внутрішня частина пісуара контролюється спеціальним сенсором.

Серед ігор представлені, наприклад, гірськолижний симулятор та вікторина з різними варіантами відповідей, з яких треба буде вибрати один правильний, повідомляє британська газета The Daily Mail.

Усередині пісуара розміщені три мішені-наклейки: "Старт", "Ліво" і "Право". Визначати, куди надходить сеча, консоль зможе завдяки інфрачервоному датчику. А "джойстик" у кожного геймера в чоловічому туалеті свій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісуари стоять посеред вулиці

До цих пір у чоловіків - відвідувачів туалетів вибір був невеликий: витріщатись на кахельну стіну, роздивлятися шнурки на черевиках або насвистувати. Тепер усе зміниться, обіцяє компанія Captive Media, яка розробила ігрову консоль.

Приставка обладнана двоядерним процесором Intel Atom, Windows7 і бездротовим сенсорним датчиком, а ось вбудованої камери там не буде. Саму ж ідею прицільного сечовипускання британські розробники підгледіли в амстердамському аеропорту Схіпхол, де дотепні працівники туалетів клеять у пісуари смішні мішені, правда, без хитромудрої електроніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісуари застерігатимуть від водіння у нетверезому стані у США

Бездротовим зв'язком пристрій, на жаль, не забезпечили, тому відправити набрані бали на Twitter або в спеціально створений інтернет-форум нової туалетної розваги, щоб порівняти свій результат з таблицею рекордів, можна тільки зі свого мобільника.

Щось схоже, виробництва компанії Sega, вже з'явилось в Японії, проте розробники британської консолі кажуть, що їхній продукт кращий, оскільки в ньому використані зовнішні інфрачервоні сенсори, а не мікрохвильові датчики, що встановлюються в чаші пісуара. Це означає, що 90% всіх британських пісуарів можна легко перетворити на ігрові приставки, і ставити нову сантехніку не доведеться.


Зараз ви читаєте новину «У британських пісуарах встановили ігрові приставки, в яких грають сечею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі