пʼятниця, 15 червня 2012 07:17

У Петербурзі зведуть пам'ятник хабареві

У Петербурзі зведуть пам'ятник хабареві
Хорт Фото: pro-sobak.org.ua

У Санкт-Петербурзі оголосили конкурс на кращий проект пам'ятника хабарові, повідомляє Інтерфакс із посиланням на голову журі художника Анатолія Бєлкіна.

Монумент, який отримає назву цуценя хорта за задумом організаторів конкурсу покликаний проілюструє всю порочність і невикорінність хабарництва.

Взяти участь в конкурсі на кращий проект можуть усі бажаючі. Як повідомляє BaltInfo, конкурс проходитиме в три етапи, перший з яких стартує в п'ятницю, 15 червня.

Прийом робіт триватиме до 15 квітня 2013 року. Призовий фонд конкурсу становитиме 350 000 рублів. На установку пам'ятника потім буде виділено мільйон рублів. Всі кошти на реалізацію проекту виділено з приватних ресурсів.

Журі, до складу якого увійшли художники, експерти Державного Ермітажу і Російського музею, а також громадські діячі, повинне буде відібрати приблизно двадцять кращих ескізів пам'ятника, а потім влаштувати виставку цих робіт. Коли буде обраний переможець, не уточнюється.

По ходу конкурсу його організатори повинні будуть подати до комітету з містобудування та архітектури Санкт-Петербурга заявку на зведення монумента. Місце установки борзого цуценя поки не обрано.

Зараз ви читаєте новину «У Петербурзі зведуть пам'ятник хабареві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі