неділя, 28 січня 2024 12:30

Жайворонок, сова чи голуб: пройдіть тест і дізнаєтесь про свій біологічний годинник

Люди діляться на умовні три групи, за якими можна визначити свою продуктивність в певний час доби.

Тест на визначення особистості саме такий. Він допоможе зрозуміти, чи ви жайворонок, чи сова, чи голуб, пише 24tv.

Кожна людина має свій внутрішній біологічний годинник, який визначає, коли ми найбільш активні, продуктивні та емоційно збалансовані.

Деякі з нас – "жайворонки", які відчувають приплив енергії вранці, інші – "сови", які оживають ввечері. Є й такі, хто максимально продуктивні в середині дня, – "голуби". Тест допоможе вам з'ясувати, до якої категорії належите саме ви.

Для проходження тесту уважно подивіться на картинку, яка ілюструє різні часи доби. Оберіть птаха, який найбільше резонує з вашим внутрішнім станом.

Автор: 24tv
  Тест на визначення особистості: ви жайворонок, сова чи голуб
Тест на визначення особистості: ви жайворонок, сова чи голуб

Розшифровка результатів

Жайворонок: Якщо ви відчуваєте себе найбільш енергійними та продуктивними вранці, ви – жайворонок. Ви легко прокидаєтеся зі сходом сонця та використовуєте ранкові години для важливих завдань, оскільки ваш розум найбільш ясний саме в цей час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість порад, які допоможуть навчитись прокидатися раніше

Сова: Якщо ви найбільш активні та креативні ввечері або вночі, ви – сова. Вам може бути важко рано вставати, але ви досягаєте піку продуктивності, коли настає темрява, використовуючи спокій вечора для генерації ідей та завершення завдань.

Голуб: Якщо ви відчуваєте себе найбільш збалансованими та продуктивними в середині дня, ви – голуб. Вам комфортно працювати і бути активними в широкому діапазоні годин, від пізнього ранку до раннього вечора, знаходячи золоту середину між ранковими жайворонками та нічними совами.

Люди в усьому світі діляться на три умовні групи, залежно від хронотипу: жайворонки, сови і голуби. До першої групи належать ті, хто найбільш продуктивний в першій половині дня і легко прокидається вранці.

У своєму новому дослідженні науковці виявили, що найбільш небезпечна ситуація склалася саме для сов. Вони змушені майже кожен день через силу вставати рано-вранці на роботу або навчання. Це завдає серйозної шкоди здоров'ю.

Зараз ви читаєте новину «Жайворонок, сова чи голуб: пройдіть тест і дізнаєтесь про свій біологічний годинник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі