вівторок, 18 грудня 2012 23:57

Шведку засудили до умовного терміну за секс зі скелетом

Шведку засудили до умовного терміну за секс зі скелетом
Фото: fakty.ictv.ua

Мешканку Гетерборга, в будинку якої на початку вересня знайшли численні людські кістки та черепи, засудили до умовного терміну за порушення спокою мертвих і незаконне зберігання зброї, пише The Local.

Крім того, суд зобов'язав жінку пройти сеанс лікування в психіатричній клініці.

37-річній жінці загрожувало покарання до двох років позбавлення волі або великий штраф. Проте суд визнав зображення обвинуваченої на фотографіях сексуального характеру, на яких фігурують черепа і частини скелета такими, що не можуть бути доведеними. Крім того, фотографію черепа в морозильній камері теж не можна ідентифікувати як зроблену самою засудженою в її власному будинку - за її словами, знімок узятий з інтернету.

З іншого боку, зберігання в квартирі решток людей і угоди купівлі-продажу з ними є незаконними.

Засуджена заперечувала свою провину і стверджувала, що вона всього-навсього відрізняється певною дивакуватістю і ніколи не відчувала схильності до некрофілії.

За її словами, у неї є інтерес до некрофілії, але не сексуального характеру - вона всього лише захоплена остеологією, історією, археологією. Крім того, вона вкрай засмучена увагою світової преси до її персони і вважає, що публікація її фотографій на сторінках видань обурлива.

Жінка стверджувала, що отримала кістки законним шляхом, правильним чином їх опрацювала і не здійснювала ніяких дій, які були б спрямовані на порушення спокою мертвих. Однак людські останки були знайдені співробітниками поліції в поліетиленових пакетах і розсіяними по підлозі, а також встановлені факти незаконного продажу.

Суд зазначив, що закон охороняє останки людини після його смерті, і якщо хтось допускає нешанобливе поводження з ними, це протизаконно. Факти переміщення кісток в свій будинок і їхній продаж становить злочин, так як жінка не була уповноважена це робити, порахував суд.

Звинувачення жінці були висунуті в минулому місяці. У квартирі жінки були виявлені частини людських скелетів, у тому числі шість черепів, один хребет і численні кістки. Слідчі наполягали на тому, що частини тіл померлих використовувалися обвинуваченою "для різних сексуальних цілей".

Зараз ви читаєте новину «Шведку засудили до умовного терміну за секс зі скелетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі