вівторок, 23 жовтня 2018 13:48

Що шукатиме сайт із назвою "Бабуся"

Що шукатиме сайт із назвою "Бабуся"
Судові рішення також можна шукати на порталі Єдиного реєстру судових рішень України. Фото:www.poetryclub.com.ua

В Україні від 22 жовтня почав роботу сайт "Бабуся" – безкоштовний сервіс, який швидко знаходить рішення українських судів. Програмою можна скористатися у формі онлайн-сторінки та через мобільний додаток.

Тепер кожен охочий зможе за лічені секунди отримати інформацію, на пошуки якої раніше знадобилося би кілька днів, - пише "Українська правда".

Створила сервіс команда, яка раніше написала бота для пошуку інформації у держреєстрах OpenDataBot.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модна істерія: прихильники Меган Маркл обвалили сайт бренда жіночого одягу

Один із творців "Бабусі" Андрій Хорсев на своїй сторінці у Facebook описав основні переваги сервісу: він не потребує реєстрації, шукає за будь-яким запитом, має лише одне пошукове поле, яке потрібно заповнити.

"Юристам більше не треба розгадувати картинки з машинами і вітринами. Результатами пошуку можна поділитися з колегою. Скопіюйте посилання у браузері та перешліть її. Якщо ви регулярно займаєтеся судової аналітикою, – зробіть запит і підпишіться на моніторинг. Коли з'явиться нове рішення – бот надішле вам повідомлення", – повідомили розробники.

Судові рішення також можна шукати на порталі Єдиного реєстру судових рішень України.

Дизайнери випустили незвичайний календар на наступний рік, де собаки справляють свою потребу в мальовничих місцях. Назвали його Pooping Dogs-2019.

Зараз ви читаєте новину «Що шукатиме сайт із назвою "Бабуся"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі