субота, 24 лютого 2024 17:10

Що покласти у гаманець, щоб велися гроші, а що буде зайвим

Що покласти у гаманець, щоб велися гроші, а що буде зайвим
Назвали речі, які треба негайно викинути з гаманця Фото: pinterest

В наш час дедалі рідше люди користуються готівкою. Її замінили банківські картки, розрахунок за допомогою смартфона та інші технології. Однак гаманець або портмоне носять із собою майже всі.

Якщо вірите у прикмети, дізнайтеся, як правильно "зарядити" цей аксесуар, щоб він приманював багатство, пише ukr.media.

Що покласти в гаманець для залучення грошей

Доброю прикметою вважається носити з собою купюру або монету зі свого першого самостійного заробітку.

Також багато хто носить "нерозмінний" долар, червону нитку, грошову мишу або лопатку — спеціальний мініатюрний сувенір-оберіг. Викиньте їх негайно. Ці предмети не можна тримати поруч із грошима і банківськими картками — як еквівалентом готівки.

З гаманця потрібно прибрати все, що поламано. Тому там не варто зберігати дрібні речі, які потребують ремонту, некомплектні деталі. Сухим квітам також не місце в портмоне, як і локонам волосся — вони несуть "мертвий" заряд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скупість у них в крові: які три знаки зодіаку найжадібніші. Минайте їх

З гаманця потрібно рішуче витрусити все, що протерміновано — старі картки, забуті чеки, давні записки. Усе це заважає багатству постукати у ваш дім.

Навіть якщо ви розплочуєтеся виключно ними, все ж таки зберігайте у гаманці хоча б кілька монеток і купюру. А ось набивати гаманець усілякою всячиною точно не потрібно. Потрібен вільний простір, щоб у ньому завелися гроші.

Людина може сама відігнати від себе фінансовий успіх.

За народними повір'ями, така неприємність відбувається, якщо вимовляти усталені фрази, які дуже часто можна почути в оточенні людей,
Деякі слова сприяють закриття грошового каналу. І справа не лише у прикметах, а й у психології.

Зараз ви читаєте новину «Що покласти у гаманець, щоб велися гроші, а що буде зайвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі