пʼятниця, 22 вересня 2023 00:30

Скупість у них в крові: які три знаки зодіаку найжадібніші. Минайте їх

Скупість у них в крові: які три знаки зодіаку найжадібніші. Минайте їх
Є три знаки зодіаку, яких важають скупими та жадібними фото: molbuk

Є три знаки зодіаку, які вирізняються своєю скупістю. Йдеться саме про чоловіків, в яких буквально кожна копійка на рахунку, навіть якщо вони можуть дозволити собі багато.

Від чоловіків цих знаків точно не потрібно чекати на широкі жести, пише ukr.media.

Козеріг

Дуже економний знак. Це відноситься не тільки до оточуючих, а й до нього самого. Він постійно шукає вигоди у покупках і не витратить зайвої гривні. Подарунки робить дуже рідко. Саме від Козерога ви можете отримати на 8 Березня у подарунок сковорідку чи пилосос. Економність і скупість у них у крові. Однак це не означає, що їм щастить у фінансових питаннях. Представники знаку чудово накопичують гроші. Тільки ось у партнерських стосунках із ними буде нелегко.

Телець

Такі чоловіки люблять, коли гроші витрачають на них, а не навпаки. Себе Тельці настільки люблять, що готові економити на всіх близьких, аби самим жилося зручно. Просто представники знака впевнені, що в сім'ї саме вони гідні найкращого.

Діва

Діви не люблять розкидатися грошима: все, що заощадили, пускають у справу. Загалом представники знака — одинаки по життю, тому й подарунки дарують рідко. Часто зароблене витрачають на себе, бо гроші не течуть до них у руки, а дістаються тяжкою працею. У побуті Діви невибагливі, а цінності для них — не в речах, а скоріше в духовному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім фраз, які притягують бідність. Не промовляйте їх ніколи

Скорпіон

Зовсім жадібними Скорпіонів назвати не можна. Вони швидше практичні: якщо думають зробити велику покупку, зважуються на неї дуже довго. Адже представники знаку вважають, що гроші треба берегти. Зазвичай їхні партнери дотримуються таких самих поглядів, а отже, конфлікти в сім'ї щодо грошей зведені до мінімуму.

Славу, гроші і нове кохання середина вересня принесе Тельцям, Дівам і Скорпіонам. Тож сміливо мрійте та втілюйте свої ідеї в життя. Зірки сприятимуть закоханим. Шукайте свою долю. Призначайте побачення. Зробіть щось особливе для рідних і коханих людей.

Вдалий час для придбання комп'ютерів. Косметичні процедури дадуть бажаний результат.

Зараз ви читаєте новину «Скупість у них в крові: які три знаки зодіаку найжадібніші. Минайте їх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі