середа, 07 грудня 2011 08:52

Мавпу заарештували за підозрою в шпигунстві

Мавпу заарештували за підозрою в шпигунстві

Мавпа, яка перейшла до Пакистану з Індії, була затримана владою пакистанської провінції Пенджаб і відправлена ??під арешт, повідомляють РИА "Новости".

Як повідомляє у вівторок, 6 грудня, пакистанська газета Express Tribune з посиланням на офіційну інформацію, тварина, саме того не знаючи, у понеділок перейшла через індо-пакистанський кордон, що знаходиться під особливою охороною, і виявилася в пакистанському окрузі Бхавалпур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козу заарештували за незаконну агітацію

"Порушниця кордону" була помічена пильними місцевими жителями, які спробували її зловити, але невдало. Тоді бхавалпурці звернулися в поліцію, повідомивши, що були свідками порушення кордону. Поліція виявилась спритнішою і мавпу впіймала.

Зараз тварина знаходиться в зоопарку міста Бхавалпур. Це самець, якому служителі зоопарку дали кличку Боббі.

Місцеві ЗМІ іронізують, що індійську мавпу не наважились відпустити на свободу, оскільки невідомо, з якою метою вона прибула в Пакистан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівські міліціонери заарештували дівчину за плакат "Янукович продає державу"

Це вже не перший випадок, коли тварини виявляються жертвами протистояння між Індією і Пакистаном. У травні минулого року індійські селяни затримали і відправили під арешт "підозрілого голуба", який залетів у район індійського міста Амрітсар з пакистанської території.

Голуба принесли в поліцію, оскільки місцеві жителі вирішили, що він міг залетіти "зі шпигунською місією".

Зараз ви читаєте новину «Мавпу заарештували за підозрою в шпигунстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі