субота, 28 жовтня 2023 00:30

На фоні чого не можна фотографуватись: головні заборони

На фоні чого не можна фотографуватись: головні заборони
На фоні осінніх пейзажів робити фото не бажано: просте пояснення Фото: pinterest

Існує чимало повір'їв, які стосуються фотографії.

Найжорсткіша заборона — не можна фотографувати сплячих дітей. Народна мудрість говорить, що дитина в цьому випадку може захворіти, втративши охорону вищих сил. Або ще страшніше — її душа, яка подорожує під час сну, не зможе повернутись додому, у своє тіло, пише ukr.media.

Також вкрай небажано фотографуватись вагітній жінці. Повір'я стверджують, що це створює загрозу викидня.

За повір'ям, не можна фотографуватися на тлі тих місць, де сталися трагедії. Йдеться також і про покинуті села, зруйновані будинки, де, на думку досвідчених людей, завжди живе нечиста сила.

Одна з найгірших прикмет — це рвати фотографії. Тим самим людині на знімку ви завдаєте серйозної шкоди. Те саме можна сказати, коли ви спалюєте знімки, на яких зображені живі люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стане причиною бід і невдач: що не можна носити в кишенях

Осінні пейзажі, якщо вірити прикметі, також загрожують. І фотографуватися на тлі яскравого листопада, що втілює в'янення природи, досить небезпечно. Песимізм і зневіра можуть надовго залишитися в душі у дівчини, яка весело посміхається на знімку.

Носити у гаманці фотографії своїх рідних вкрай небажано. Таке сусідство з грішми ні до чого хорошого не призводить. Гроші мають нейтральну енергетику. Але вони можуть вбирати настрій господаря.

Забороняється поміщати в гаманець знімки мертвих знайомих, адже вони несуть руйнівну енергетику. Згідно з народними забобонами, фотографія коханої людини в гаманці призведе до швидкої розлуки з-за втрати потягу.

Зараз ви читаєте новину «На фоні чого не можна фотографуватись: головні заборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі