четвер, 05 листопада 2009 17:55

Грип та ГРЗ ведуть до загострення хвороб суглобів

Чи знаєте ви, що грип  та будь-які респіраторні захворювання викликають набряк суглобового хрящу, зв"язок, загострення хронічних хвороб хребта? І все це на тлі сезонного послаблення захисних можливостей організму. Що це означає?

Про суглобові ускладнення  грипу та як їх уникнути розповідає лікар-реабілітолог О.В.Катюхін

-Чим загрожує перенесення грипу та неувага до проблем суглобів?

Це загрожує розвитком загострень та ускладнень хронічних артритів, остеохондрозу, міозиту, радикуліту, т.і. Посилення хрусту та болів в хребті, суглобах та м"язах – перші ознаки цього процесу. Тому при проявах ГРЗ – підвищенні температури, ломоті у попереку та суглобах слід обмежити будь-яке фізичне навантаження. Та насамперед – проводити профілактичне лікування.

-Що треба робити?     

В першу чергу проводити місцеві розтирання. Найкраще це робити з природним засобом. Бішофіт Полтавський – природний мінерал з високим вмістом магнію, кальцію, кремнію и мікроелементів, які необхідні для нормальної роботи опорно-рухового апарату. Тому найкращий помічник хворим суглобам – бішофіт!

- Як застосовувати бішофіт в домашніх  умовах?

Бішофіт застосовується досить просто. При будь-яких проблемах суглобів ввечері 2-3 хвилини прогріти хворе місце будь-яким джерелом тепла – грілкою, сіллю, лампою. Потім втерти гель або розчин Полтавського бішофіту в хворе місце та тепло укутати на 1-2 години, можливо залишити на всю ніч. Якщо це руки або ступні – розтерти, та вдіти теплі шкарпетки або рукавички. Якщо спина – розтерти та вдіти теплу кофту. Ефект вже на ранок.

-Де знайти Полтавський бішофіт?

Полтавський Бішофіт має назву "Bisheffect" - найціннішій природний засіб, широко використовується в санаторіях, є в аптеках. Будьте обережні – у Києві та Одесі фасують дешевий іржаво-рудий технічний бішофіт та продають під виглядом "полтавського". Запитуйте лише Полтавський бішофіт – "Биш-ефект" - справжній ефективний бішофіт.


Консультації за телефоном : 050 305 19 93

http://bishofit.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Грип та ГРЗ ведуть до загострення хвороб суглобів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі