пʼятниця, 07 жовтня 2011 15:57

Дівчина малює олівцем картини, які не відрізняються від фотографій

18-річна художниця-самоук з Голландії, Раясенна, малює неймовірно реалістичні портрети, використовуючи тільки прості олівці. Коли дівчинці було всього 4 роки, вона почала працювати в місцевих модельних агентствах, а вже в 5 років вона вперше з'явилась на телебаченні. Раясенна грала в голландських фільмах, серіалах і вже до 12 років стала провідною на дитячому телеканалі "Kinderjournaal".

Малюванням дівчина зайнялася тільки в 2009 році, і, хоча вона ніколи не ходила в художню школу, вона малювала чудові картини. До неї звернувся американський видавець, який хотів включити її малюнки в свою книгу "Американські портрети олівцем, частина 2", де були зібрані роботи найталановитіших людей світу мистецтва.

Раясенна стала професійною художницею в 17 років і з тих пір створила безліч портретів таких знаменитостей, як Леді Гага, Анжеліна Джолі або Джастін Бібер, які навряд чи можна відрізнити від фотографій. На її офіційному сайті написано: "за словами експертів, немає нікого настільки ж юного віку з таким талантом малювання реалістичних портретів, як у неї".

Коли юна художниця тільки починала малювати, на одну роботу йшло приблизно 20 хвилин, але чим більше відточувалась її майстерність, тим довше їй потрібно було вимальовувати все більш і більш детальні картини. Зараз на один такий шедевр вона може витратити аж до 40 годин, а то й більше. І це одна з причин, чому дівчина вирішила зробити паузу в своїй творчості. Якщо вірити інформації на сайті Раясенни, цього року вона дуже посилено працювала, і тепер її рукам потрібен відпочинок, але вже незабаром вона почне роботу над новими малюнками. Більш того, сама Раясенна каже, що її майстерність відчутно покращилась з тих пір, як вона останній раз розміщувала відео самої себе в процесі створення портретів.


Зараз ви читаєте новину «Дівчина малює олівцем картини, які не відрізняються від фотографій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі