четвер, 01 грудня 2011 11:44

120-кілограмового ската рибалка витягував 4 години з річки

Британський рибалка біля Буенос-Айреса спіймав 120-кілограмового ската. Це був його найнебезпечніший улов. Коли він надумав боротися з однією з найбільш смертоносних риб у світі, то ніколи не думав, що виграє битву.

53-річний рибалка Джеремі Уейд близько 4 годин біля Буенос-Айреса намагався витягнути з води гігантського ската. Рибина схопила приманку й потягла її на дно. Проте після виснажлилового протистояння скат здався й чоловік зміг витягти його на сушу.

Після такого улову Джеремі Уейд був змушений буксирувати до берега човен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 29-річний чоловік спіймав 100-кілограмову анаконду

"Це - найбільша істота серед прісноводних риб, які я коли-небудь ловив. Скат занурився на дно в пісок та землю, тому це було схоже на підйом мертвого вантажу", - прокоментував рибалка.

"Протягом двох годин не було жодного руху. Проте я зробив відчайдушний ривок і відчув якісь коливання. Згодом скат стомився і я зміг його витягнути", - продовжував Уейд.

Рибалка також розповідав, що скат - дуже небезпечна риба та найчастіше атакує ноги, зокрема, щиколотки - його шип може поштрикнути ногу до кістки.

Зараз ви читаєте новину «120-кілограмового ската рибалка витягував 4 години з річки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі