Вода має пам"ять

Вода зберігає у своїй структурі дані про все, що відбувається навколо неї, про всі речовини, які вона омиває, доводить професор Пенсильванського університету в США Рустам Рой. Причому її хімічний склад — Н2О — від цього не змінюється. Мовляв, вода поводиться як жива субстанція, що має пам"ять.

Професор розповідає, що 1956 року в одній із секретних лабораторій у Південно-Східній Азії розробляли зброю масового знищення. Усі учасники засідання, що проходило в цій лабораторії, потрапили до лікарні з гострим харчовим отруєнням. Розслідування зайшло у глухий кут — науковці нічого не вживали, окрім води з графинів на столі. Її перевірили й не знайшли в ній жодних сторонніх речовин. У звіті так і написали: "Причиною отруєння стала вода". Рой вважає, що рідина "сприйняла" негативну енергію розмов про зброю, і пояснює, як вона стала отруйною.

— Молекулярна структура — це алфавіт води. Ви можете скласти з нього речення і змінювати це речення, — стверджує професор. — Молекули Н2О групуються у кластери, або асоціати, як називають їх учені. Кластери утворюються між ядрами водню одних молекул та електронними "згущеннями" біля ядер кисню інших. За своєю структурою вода — це конфігурація кластерів, яка може бути різною залежно від того, в яких умовах вона перебувала. Кожний кластер має 440 тисяч інформаційних панелей, що відповідають за різноманітні види взаємодії з навколишнім середовищем. Це нервова система води, яка сприймає все, що її оточує.

Багато людей недарма вірять, що можна вилікуватися від недуг, випивши з цілющого джерела, вважає Рустам Рой. Ця вода, мовляв, є чистою від впливів усіляких сторонніх речовин. Тоді як на кластерну структуру рідини, скажімо, з водогону вкрай негативно діють металеві труби.

Зараз ви читаєте новину «Вода має пам"ять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі