понеділок, 22 червня 2009 18:18

Віталій Гайдак убив дружину й одномісячних близнюків

Віталій Гайдак убив дружину й одномісячних близнюків

28-річний Віталій Гайдак із міста Карлівка Полтавської області ввечері 17 червня вбив сокирою свою цивільну дружину 27-річну Зою Мицик і двох одномісячних хлопчиків-близнюків. Від удару сокирою у реанімації померла і сестра Зої 42-річна Галина.

Пізно ввечері чоловік повернувся додому напідпитку. Узяв сокиру і вдарив сестру дружини. Потім полоснув по шиї Зою. Вбив двох близнюків — Романа і Дмитра. По тому пішов із дому.

— На тіла натрапила сусідка, яка принесла вранці молоко, — розказує Юрій Сулаєв з обласної міліції. — Коли приїхала міліція, сестра ще дихала. Її доправили в реанімацію. Там  жінка померла.

У Карлівці розповідають: таке сталося, бо Зоя записала близнюків не на Віталія, а на свого колишнього чоловіка. У першому шлюбі жінка мала двох дітей, які живуть із батьком у Харкові. Із колишнім чоловіком вони розлучені не були.

— Люди кажуть, навіть по батькові дала колишнього, — говорить житель Карлівки, не називається. — Це Віталія і збісило.

Зоя Мицик мешкала у квартирі в двоповерховому будинку на вул. Кузнечній. Жила бідно. Сестра Галина з міста Лозова Харківської області приїхала їй допомогти.

— Спіймали Віталія за 4 години, — каже Сулаєв. — Він зізнався у скоєному.

Гайдак був тричі судимий. Із 15 років перебував у в"язницях. 2005-го його судили за важкі тілесні ушкодження, які завдав власній матері.

Похорон відбувся у п"ятницю у селі Білухівка Карлівського району. Загиблих близнюків і сестер забрав ховати зведений брат Анатолій Борець. Усіх загиблих поховали в одній могилі, у двох трунах. Галину окремо, а Зою в одній домовині з дітьми.

На Віталія Гайдака чекає довічне ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Гайдак убив дружину й одномісячних близнюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі