пʼятниця, 22 червня 2012 05:15

Вікторію Борис шукають сім екстрасенсів

По обіді 9 травня одеситка 31-річна Вікторія Борис їхала на роботу, працює касиром. Вийшла з квартири на вул. Тираспольській, сіла в маршрутку №208 і зникла.

— Віка завжди їздила одним маршрутом, — згадує 39-річна Оксана Мішакіна, сестра зниклої. — Швидше за все, доїхала до зупинки, але до роботи не дійшла.

Вікторія жила з чоловіком і донькою, 5-річною Алісою. У квітні з чоловіком розійшлася, зустрічалась з іншим. Міліціонери вважають, що до зникнення причетні обоє чоловіків. Порушили кримінальну справу за статтею "вбивство" — це дозволяє почати оперативно-розшукову діяльність.

— Віка — життєрадісна і добра людина, ніяких ворогів не мала, — каже сестра. — У касі перевірили гроші — нічого не пропало. Віка не могла кудись виїхати, не покинула б доньку. Я зверталася до семи екстрасенсів. Усі кажуть: сестра жива, десь за містом, поряд якоїсь водойми, біля неї — чоловіча енергетика. Уже минуло 1,5 місяця, але Віку толком ніхто не шукає. На пустирі почали шукати тільки зараз.

За три дні, у ніч на 12 травня, з одеського нічного клубу "Вестерн" зникла 23-річна Ірина Галаєва.

— Відпочивала з подругами. О 4.00 подружки поїхали додому, а Іра лишилася, — згадує Віктор Плігін, дядько Ірини. — Через годину вона вийшла з клубу, і більше її не бачили.

Ірина працює менеджером, заочно вчиться в університеті. Живе у власній квартирі неподалік "Вестерну". Клуб біля центральної алеї курортного мікрорайону Аркадія, розрахований на 1,5 тис. відвідувачів, має два танцювальні майданчики, працює до 6.00.

— Ми бачили відеозапис із камер спостереження клубу, — каже 46-річна Ніна Галаєва, мати Ірини. — Іра сиділа за столиком з якимось чоловіком. Він пригощав її шампанським, поряд сідали інші хлопці. Із клубу вийшла сама. За пару хвилин слідом вийшли кілька хлопців. Їх не ідентифікували.

Ірина мала два мобільні телефони. Один згодом забрали в підлітка, який знайшов мобілку на пустирі.

— Ми підозрюємо тих двох хлопців у барі, — каже 46-річний Сергій Галаєв, батько Ірини. — Вони її пасли, потім супроводжували.

13 червня загадково зникла одеситка 19-річна Богдана Шишова. За тиждень вона прийшла додому.

— Дівчина плутається, нічого не може згадати, — каже Тетяна Хмельницька з міліції Одеси. — Каже, що її тиждень тримали на якомусь горищі. Де саме — вказати не може.

Містом ширяться версії про маніяка, однак у міліції зникнення не пов'язують.

— Розмови про маніяка — це повна нісенітниця, — каже 40-річний Володимир Шаблієнко з міліції Одеськой області. — Жінки пропали за різних обставин.

На даний момент міліціонери України розшукують понад 4 тис. людей. За п'ять місяців 2012 року зникли 1578 осіб, із них 48 досі не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Вікторію Борис шукають сім екстрасенсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі