четвер, 09 квітня 2009 18:20

Троє старшокласників побили вчителя музики

На уроці співів у школі N17 міста Костянтинівка на Донеччині 30 березня троє старшокласників напали на 32-річного вчителя Сергія Цибульника.

На музичний урок у сьомому класі зайшли троє 11-класників. Всілися за парти і почали перекривляти вчителя й учнів, які співали. Сергій Цибульник спробував вивести із класу одного порушника. Сіпнув і трохи порвав йому куртку. Після цього старшокласники почали бити вчителя на очах у школярів. Один тримав двері, щоб ніхто не зайшов у кабінет. Одна семикласниця знепритомніла.

Цибульник пішов на лікарняний. Він отримав забої, підозрювали перелом щелепи. Але лягати у лікарню не захотів.

— Возможно, причина в том, что ученица этого класса дружит с хулиганом. Парню хотелось произвести на нее впечатление, — припускає місцевий правозахисник Володимир Березін. — Чиновники из управления образования хотят замять эту историю.

Начальник управління освіти та науки Донецької облдержадміністрації Юрій Соловйов підтвердив, що костянтинівські освітяни намагалися приховати цей факт.

Чиновники з управління освіти хочуть зам"яти цю історію

Березін підозрює, що на Цибульника тисне адміністрація школи. Він боїться  говорити, щоб не втратити роботу.

— Я бы не хотел говорить на эту тему — идет следствие, понимаете? Не все написанное журналистами правда. Я интервью никому не давал. Выхожу с больничного, чувствую себя терпимо. Перелома челюсти у меня нет. Я готов простить этих пацанов.

Один зі школярів, які побили педагога, раніше перебував на обліку служби у справах дітей, як важкий підліток.

— Проти двох учнів порушено кримінальну справу за групове хуліганство, — коментує випадок керівник прес-служби міської міліції Ірина Дяченко.

Учителі й діти школи N17 відмовляються говорити з пресою. Кажуть лише, що вчитель під час побиття практично не опирався. Додають: він надто спокійна людина.

Зараз ви читаєте новину «Троє старшокласників побили вчителя музики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі