середа, 19 травня 2010 09:40

На податкового міліціонера напали з цеглиною

  Олександрові Гладьку пропонували покинути службу у податковій міліції і займатися бізнесом. Він не погоджувався
Олександрові Гладьку пропонували покинути службу у податковій міліції і займатися бізнесом. Він не погоджувався

Майор податкової міліції 36-річний Олександр Гладько помер у вінницькій лікарні 5 травня. За два тижні до того на нього напав із цеглиною невідомий. Проломив череп, забрав барсетку з мобільним, службовою печаткою, ключами.

— У нього була скронева кістка розламана, закрита черепно-мозкова травма, переламаний ніс. Годину пролежав непритомний. Сам дійшов додому, піднявся на шостий поверх. Дружина Оксана двері відкриває, а він, скривавлений, каже: "Сонечко, не переживай. Усе нормально", — розповідає 40-річна Неля Покорук з управління податкової міліції Вінниччини. Гладько був її заступником.

Олександр розповів, що на нього напав високий чоловік.

— Думаю, напали випадково, — продовжує Покорук. — У Саші останнім часом резонансних справ не було, йому не погрожували. Хоча версію про роботу спростовувати не буду.

Олександр родом із села Багринівці Літинського району. Там його поховали.

— Кладовище на височині, — каже Неля Миколаївна. — Небо здається таким близьким. Важко було ховати Сашу. Ми з ним знайомі 11 років, два з половиною роки в одному кабінеті працювали. Золотий чоловік. Навіть дома своїм так говорила. Не міг комусь відмовити в допомозі, збрехати. Незадовго відпрошувався на кілька годин. Водив свою донечку 4-річну Настеньку до стоматолога. Каже, поведу туди, бо там діткам мультики показують. Кожні вихідні їздив до батьків. Сапав, копав, косив. Пам"ятаю його останній день. Ми якраз готували звіти. Саша жартував. Мене це порадувало, бо за день до того він поховав дядька. Ходив пригнічений.

Олександр Гладько жив із дружиною і донькою у трикімнатці у будинку по вул. Короленка. Квартиру купили кілька років тому.

— Раніше мали однокімнатну, — додає Неля Миколаївна. — У цю Саша сам проектував меблі.

Міліціонери шукають нападника. В той момент на вулиці помітили світле "Шевроле Авео".

Зараз ви читаєте новину «На податкового міліціонера напали з цеглиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі