пʼятниця, 26 січня 2018 05:31

Зерно органічної кукурудзи купують у "Супермаркеті насіння"

— Я раніше вирощував солодку кукурудзу традиційним способом, — розповідає на агровиставці фермер 40-річний Іван Бойко з Тернополя. — А коли вирішив вирощувати органічну продукцію, стикнувся з проб­лемою відсутності посівного матеріалу. Випадково натрапив на компанію "Мнагор". У них на сайті я замовив насіння. У подарунок отримав фунгіцид біологічного походження для передпосівного обробітку й органічний стимулятор росту.

Щоб органічна кукурудза була солодка і смачна, треба вибирати сорти із вмістом природних цукрів понад 20%. Саме таке насіння пропонує компанія "Мнагор". Дейнеріс (Барселона), Малібу (Ларус), Багратіон та інші сорти це — 100% суперсолодкий натуральний продукт. Насіння — чисте, не оброблене шкідливими пестицидами та хімікатами. Не використовують ГМО технології, лише традиційна селекція і природні компоненти.

Для підживлення, боротьби зі шкідниками та захисту рослин купують біопрепарати в унікальному "Супермаркеті насіння".

Усі передплатники "Газети по-­українськи" можуть придбати органічні препарати та насіння зі знижкою 10%.

А також отримати повний технологічний супровід та органічну технологію вирощування.

Товар доставляють Укрпоштою, Новою поштою та іншими перевіз­никами.

Поспішіть, знижка на органічні препарати та насіння триває до кінця лютого, тому телефонуйте: 0(96) 326 02 32, Тамара Нагорняк.

Зараз ви читаєте новину «Зерно органічної кукурудзи купують у "Супермаркеті насіння"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі