понеділок, 16 жовтня 2017 05:30

"Санекс" замовляю на офіційному сайті, бо одразу отримую корисні поради"

— "Санекс" допомагає мені по господарству увесь рік, незалежно від сезону, — каже 47-річна Олена Семенюк із Тернополя. — Восени для чистки вигрібної ями це річ незамінна. Не думаю тепер, що на чистку треба весь день виділяти, службу якусь кликати. Ложку порошку розчиняю в теплій воді з розрахунку на кубічний метр відходів. Настоюється, згідно з інструкцією, і заливаю в яму.

"Санекс" допомагає і з прибиранням будинку. Відходи переробляє на рідину, справляється з усіма жирами, залишками їжі чи іншою органікою. І без запаху.

— Спреї із серії "Антизапах" стали нашими рятівниками. Донька принесла кота, а чоловік тварин у будинку не схвалює. Ці спреї допомагають нам утилізовувати запахи, і кіт живе без проб­лем.

Продукцію "Санекс" замовляють в офіційного представника канадського виробника в Україні.

— Хоча безліч магазинів по всій країні продають біопродукти "Санекс", я роблю замовлення лише на сайті. По-перше, завжди отримую грамотну консультацію, по-друге, якщо замовила новий продукт — мені передзвонюють після отримання посилки й розповідають про спосіб застосування.

Компанія "Санекс" часто пропонує своїм клієнтам вигідні акції та знижки. Особливо актуально це перед новорічними святами.

— Але знижки бувають і сезонні. От зараз, наприклад, узяла набір "Санекс 200 грамів" + "Санекс Універсал". В подарунок пропонували третій товар. Вибрала "Санекс Автодогляд".

Усі біопрепарати марки ­"Санекс" виробляють у Канаді.

Їх можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua з доставкою Укрпоштою та "Новою поштою".

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" замовляю на офіційному сайті, бо одразу отримую корисні поради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі