понеділок, 02 квітня 2018 05:05

"Санекс" дивує подарунками до Великодня

— "Санекс" використовую багато років. Проблем із вигрібною ямою не маю. Біо­препарат застосовую щомісяця. Дренаж працює добре і специфічний запах зник, — розповідає Олена Станицька з села Тернавка Старосамбірського району на Львівщині.

— Раніше викликала раз на два місяці асенізаторну машину. Вона викачує воду й відходи, але мул залишається на стінках і дні. Тому яма за два тижні знову повна.

"Санекс для вигрібних ям" продовжує термін експлуатації вигрібної ями й вуличного туалету. Біопрепарат слід використовувати щомісяця. Тоді органічні відходи переробляються на рідину, очищається дренаж. Рідина вільно переходить у ґрунт із вигрібної ями.

— Також використовую "Санекс Універсал". Він прочищає труби, попереджає накопичення жирових залишків і пробок у побутових стічних водах. Безпечний для землі, труб і тварин, — каже Олена Станицька.

Біопрепарати "Санекс" можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua. Покупці отримають приємні подарунки до Великодня та знижку 10% на всі спреї для прибирання оселі.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" дивує подарунками до Великодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі