четвер, 10 червня 2021 05:16

"Санекс Septix" очищує септики в дощову погоду

Дощі та холод не закінчуються, вигрібна яма наповнюється ледь не щодня, сморід із неї чути майже на всю округу. Кожен власник приватного будинку знає про такі неприємності. Але не ті, хто регулярно застосовує біозасоби "Санекс Septix" канадського виробництва. Вони містять бактерії, що переробляють всю органіку, навіть у переповненій ямі.

Цвіль у хаті — ще одна набридлива проблема. Нерідко через неї доводиться робити ремонт та видаляти наліт сильними хімічними засобами. Але у "Санекс Septix" є власні методи боротьби із цвіллю — продукт "Нейтралізатор цвілі". Він ефективний, бо глибоко проникає в оброблюваний матеріал, знищує грибок і запобігає його утворенню. Також допоможе позбутися цвілі в міжплиткових швах у ванній кімнаті, навколо самої ванни, у віконних рамах і по всьому будинку.

А засіб "Активатор компосту" допоможе отримати потрібне добриво для городу. Він прискорює розкладання органічних відходів. Впорається з листям, травою й іншою луговою органікою, а також із залишками овочів.

Біозасоби замовляють на сайті t-klio.dp.ua. Отримайте консультацію за тел. 0(96) 413 68 45. ­Заощаджуйте, обираючи якісні канадські біопрепарати в наборах.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" очищує септики в дощову погоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі