понеділок, 26 березня 2018 05:36

Із "Санексом" не турбуються про переповнення вигрібної ями

— Як потеплішало, одразу виникла проблема з неприємними запахами від вигрібної ями. Після зими піднялися ґрунтові води, розтанув сніг. Як завжди виручає "Санекс" для очищення вигрібних ям. Викликати асенізатора — не вихід, та й дорого, — каже 45-річна Галина ­Стіжко з Тернополя.

Жінка використовує "Санекс" кілька років.

— Проблем із вигрібною ямою не маю. "Санекс" ефективний в очищенні, усуває неприємні запахи, яма не переповнюється. Всі органічні відходи переробляються в рідину. Нещодавно в квартирі труби забилися. Я одразу придбала "Санекс Універсал". Біо­препарат допоміг очистити труби від жирових пробок і позбутися неприємного запаху з мийки.

Цього року користується попитом "Санекс Septix Нейтралізатор Плісняви". Цей біопродукт проникає глибоко в матеріали та видалє спори плісняви.

Оксана КНЯЖИК

"Санекс" можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua в офіційного представника канадської компанії Nviron Biosolutions Inc в Україні. Діє безкоштовна доставка Укрпоштою до кінця березня.

Зараз ви читаєте новину «Із "Санексом" не турбуються про переповнення вигрібної ями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі